Om oss

 

 

 

JobbRapido hjälper dig att hitta bra tjänsteföretag snabbt, enkelt och tryggt när du behöver hjälp i hemmet, på kontoret eller i din bostadsrättsförening. Tjänsten är helt gratis för dig att använda och du sparar dyrbar tid genom att låta oss ta in offerter åt dig.

Att hitta tjänsteföretag kan ta tid & kräver en del arbete. Man vet sällan vart man ska börja leta och hur man ska gå tillväga. Samtidigt växer utbudet bland tjänsteföretag och vi ställer allt högre krav på både kvalitet & pris.

Vi förstår att man vill att det ska gå snabbt och tryggt att hitta företag, samtidigt som det ska gå enklare och smidigare än någonsin. Det är därför vi finns till. JobbRapido vill göra det enklare att både anlita och leta tjänsteföretag. 

Så fungerar det

 

1. Beskriv vad du behöver ha hjälp med
2. Ta emot och jämför upp till 5 offerter, från olika tjänsteföretag
3. Välj företag och få jobbet gjort

 

Att göra en offertförfrågan

Det kostar ingenting att göra en offertförfrågan. Man binder heller inte upp sig på någonting, då vi på JobbRapido inte har några bindningstider på någon av våra tjänster.

 

Den som gör en offertförfrågan godkänner att JobbRapido skickar kontaktuppgifterna till företag som är anslutna till JobbRapido och som matchar förfrågan. Den som gör en förfrågan på JobbRapido är inte bunden att anlita ett företag från JobbRapido. Det är dock inte tillåtet att göra oseriösa eller påhittade förfrågningar, ett reellt behov av hjälp måste finnas. Det är heller inte tillåtet att förtala någon person eller företag eller skriva olagliga och oetiska saker i en förfrågan. Missbruk kommer att anmälas. 

 

Det finns inga garantier för antalet svar som genereras av en förfrågan. JobbRapido garanterar inte relevansen i de svar som kommer utan matchar endast förfrågningar med företag baserade på val av kategorier och regioner. Dock ställer JobbRapido krav på anslutna företag att hålla sig till JobbRapido's regler. JobbRapido tar tacksamt emot anmälningar av företag som inte följer våra regler på info@jobbrapido.nu